Syksy tulee, on aika kääntää takki.

Toi uus tekijänoikeuslaki on oikeastaan tosi hyvä, se pitää huolta tekijöiden oikeuksista ja estää piratismin tehokkaasti. Piraateilla tarkoitan tietysti näitä rikollisia kotikopioijia, jotka luulevat omistavansa kaikki maailman oikeudet ja aiheuttavat rehellisille muusikoille vuodessa miljardien tappiot!

Kerrankin asiat säädetään niinkuin ne pitääki, sekavakin laki on parempi kuin huono! Joo joo "kyllä minä saan tehdä ostamalleni musiikille mitä haluan", no kun et saa! Perkele jos ostat levyn kaupasta niin sulla on silloin se levy, jos ostat biisit bittivirtana verkkokaupasta ipodiin niin sulla on silloin se bittivirta. Kaksi aivan eri asiaa! Ei yhdellä konserttilipullakaan kahdessa konsertissa käydä. Ei autokaupastakaan saa varastaa toista Nissania jos maksaa vain yhdestä Nissanista. Kannattais nyt lopettaa se itkeminen, ennenkuin sattuu. Linnaan tuollaiset rikolliset kotipolttajat joutaisi! Menny kuluttajilta vähän ohi, mitä ne luulee oikein ostavansa! Onko joku teille muka sanonut, että maksatte siitä sisällöstä? Hei haloo, tässä teille uutinen: kuluttaja != johtaja, kuluttaja == maksaja!

"Eihän tällaista voi kuvitellakaan, että isosta osasta suomalaisia tehtäisiin rikollisia. Ja jatkossakin levyt kuluvat ja äänitteet voivat mennä rikki. Kyllä pitää saada tehdä kopioita omista maksamistaan äänitteistä, linjaa puolestaan Vasemmistonuorten puheenjohtaja Jussi Saramo."
(MTV3 Uutiset 5.1.2005)

Joo just niin, ja ei sellaistakaan voi kuvitella että auton korjaamisesta joutuisi jotakin maksamaan, sehän voi mennä rikki ihan koska tahansa! Tämä Saramo taitaa itse olla pahimman luokan rikollinen, kuten suurin osa suomalaisista!

Oikeesti sen pitäis mennä niin että ostettua CD:tä pitäisi pystyä kuuntelemaan vain kerran, ja sitten se menisi käyttökelvottomaksi. Loppuis se itkeminen ns. "kuluttajan oikeuksista".

YOU WOULDN'T STEAL A HANDBAG?!
<3<3 TANJA PRESSAX! <3<3